Użytkownik
A z tym drugim ?
Że to niestety nie jest render, tylko kwadratowy obrazek, nie dam rady go niestety użyć. Przykro mi. Będzie to brzydko, bardzo brzydko wyglądało na sygnaturze, nawet jeśli wygładzę kanty gumką - w końcu będzie widać kolor biały.
Użytkownik
Aha spoko dzieki
Nie ma sprawy i przepraszam.
Prosiłabym o wyszukanie obrazków.
Jeśli na takowy natraficie to proszę wrzucajcie tutaj. A mianowicie potrzebuje obrazów z szerokością minimum 400 px i z wysokością również minimum 400px.
Mają one przedstawiać Roya Mustanga z FMA - Fullmetal Alchemist.
Może być sam, może być z kimś. To akurat nieważne.
Z czym nie może być obraz :
Z krwią.
Z czymś co przedstawiałoby cierpienie.
etc.
Z góry dziękuję.
To mają być czyste obrazy, czy już coś ala sygnatura?
Wybacz, niestety nie spełnię Twojej prośby - zastopowałam z grafiką i nie zapowiada się, żebym prędko zaczęła z powrotem. Przepraszam raz jeszcze, założyłam ten temat, powinnam ciągle to robić, ale niestety jest jak jest.
Double-post dla odświeżenia tematu.
Wróciłam do grafiki i prawdopodobnie będę mogła prośby innych realizować, jednak to się tyczy sygnatur, gdyż w innych rzeczach wymienionych w temacie nie jestem zbyt dobra. Dodam jeszcze, że najlepsze sygnatury i awatary wychodzą mi, jeśli mam je robić wstawiając render. Rendery takowe możecie znaleźć np. na stronie planetrenders.net, jednak trzeba się tam zarejestrować, by mieć do nich dostęp co nie powinno być problemem. Co do bruszy w zgłoszeniach, nie musicie koniecznie ich szukać. Sama zrobię sygnaturę, żeby była ładna, myślę, że umiem takie rzeczy robić ^^ Wystarczyłby mi obrazek - render najlepiej, bo co do obrazu, to nie mówię, że wyjdzie ładnie bardzo - kolorystyka, napis i ew. czcionka.. tak samo rozmiary byłyby ważne.
Dla Katary - wiem, straszne opóźnienie ale może tu jeszcze kiedyś zaglądniesz ^^" Jeśli coś byś tu zmieniła i Ci się nie podoba, mów. O taką czcionkę Ci chyba chodziło, prawda ? Taką też zrobiłam wtedy Mikuu z Konatą. Jest tu dodana mini-pixelowa ramka czarna, jak coś.
Już do niczego , już umiem ją robić , a po prostu myślałam , że jest ona w formie brushe ;>
Dokładniej chodziło mi o taką siateczkę jak poniżej na ikonce .
the copyright : magia-w-proszku.blog.onet.pl
Ahaa, o takie coś.. no to ciężko w sumie określić moim zdaniem, czym takie coś jest. Brushem to nie jest. Jest to układ pixeli, ale skoro umiesz to już robić to wykładu tu nie będę robiła
Zua Wiedźma
To akurat jest pattern a nie brush.