Gość
Ok, ale ja napiszę później, bo teraz jestem na innym komputerze i nie mam tutaj fotki postaci.
//Triss//
Do tego tematu wrzucam niepotrzebne posty z tematu postacie - te pogawędki nasze które się tam zasiedliły.
Gość
Ale ja się wcielam w moją własną postać ;P
Do Toph
Napisz tam gdzie masz to wszystko co ma się napisac o tych nauczycielach i uczniach.
Zmiany na forum --> Nowa kategoria
Użytkownik
Wiem ale zapytałam sie Zuko i on się zgodził
Ja myślałam , że ma być tak , jak w bajce , klimatycznie. My mamy po jednej mocy , nie mamy all jakich się da . Tak myślałam , że to ma wyglądać inaczej. Ale jak nie tak wygląda , to proponuję , żeby każdy miał moce jakie mu się tylko podobają
Ostatnio edytowany przez Toph (2009-08-01 08:22:38)
Dobra...czyli edytujemy posty i dodajemy moce według upodobań?
Jak ma Dianka , to i my możemy , ale może zmienić zdanie także nie wiem. Na razie nic nie odpisała.
Edit : Jak widać nie odpisuje , no to edytujcie i zmieniajcie sobie jak chcecie. Szkoda , myślałam że będzie klimatycznie. Ale dobra. W każdym razie ja nie zmieniam sobie.
Ostatnio edytowany przez Toph (2009-08-01 12:58:40)
Założyciel
Ja tez nie zmieniam
Użytkownik
Jak tak na mnie narzekacie to może ja stąd odejde???
Nikt na ciebie nie narzeka, tylko chodzi nam o to, że za dużo umiejętności dałaś swojej postaci, zwłaszcza, że twoja Katasuki potrafi zaklinać i wodę i ogień, co potrafi tylko Avatar, ba Avatar potrafi panować nad wszystkimi żywiołami. O to chodzi, że to trochę dziwne.