W Opowiadaniach, opowiadania wszystkich użytkowników zostały porozdzielane do osobnych tematów. Każdy user który pisał w poprzednim temacie, "Wasze Opowiadania", ma teraz swój temat założony przeze mnie. Kolejne opowiadania każdy sam wstawia do swojego tematu. W tych tematach bezpośrednio można komentować opowiadania wstawione. Będzie myślę łatwiej i bardziej teraz jest poukładane to wszystko.
Kto jeszcze nie pisał, a chce coś wstawić, może sobie sam stworzyć temat - nie ma żadnych zastrzeżeń. Byle były oczywiście słowa wstępu...
W swoich profilach, w zakładce "Dodatkowe Pola" zostały dodane 3 pola, do których możecie co nieco wpisać. Będzie się to pod avatarem wyświetlać, tak jak u mnie przykładowo "Zainteresowania". Oczywiście, o ile chcecie.
Na forum został zorganizowany konkurs z wiedzy o Awatarze. Naszły też pewne zmiany, takie jak termin, w którym skończy się konkurs i nagrody się nieco zmieniły. Dodano też 3ci punkt do mini-regulaminu. Wszystkim gorąco zachęcam do wzięcia w nim udziału!
Niedługo po szóstym, jak widać, został dodany również inny punkt. Ten został zapisany jako ósmy - jeśli nie zapoznaliście się ani z szóstym, ani z tym, proszę się z nimi zapoznać.
Drobna zmiana w regulaminie ŚA - punkt 1, podpunkt 1.4. W punkcie 1 został dodany podpunkt 1.9.
W punkcie 2 został nieco zmieniony podpunkt 2.1. Drobny dodatek do podpunktu 2.8.
W temacie postacie, w podforum Świat Awatara a dziale Ogólnie zmieniłam co nieco w 1 poście. Nie są to jakieś kolosalne zmiany, trochę inaczej niektóre rzeczy napisałam i zmieniłam wygląd karty postaci, poza tym wstawiłam pustą, którą wtedy skopiowaną szybciej się wypełnia. ^^