Użytkownik
- Mówisz tak jakby Ciebie to nie interesowało, dlaczego?
- Bo będą kolejne jeszcze bardziej krwawe zwykła kolej rzeczy. Zawsze znajdzie sie powód do wojny.
Odpowiedział.
Ostatnio edytowany przez Agrael (2009-10-03 13:42:46)
Użytkownik
-Ach tak - zamyśliłam się na chwilkę i zapytałam się - Opowiesz mi coś o twoim świecie?
- Nie tylko ci opowiem ale pokażę. Mam przy sobie akurat mapę mojego świata.
Agrael wyciągnął i rozłożył mapę.
Użytkownik
Popatrzyłam na mapę i powiedziałam
- Ooo twój świat jest bardzo duży wydaje się nawet przyjemny.
- Tak jest spory niektóre tereny do tej pory nie zostały zbadane kontynent jest podzielony każda z nacji ma swoją część po środku leży królestwo ludzi.
Użytkownik
- Czy tam jest tak jak na ziemi?
- Nie ziemie te zamieszkują nie tylko ludzie a magia jest tam powszechna co więcej u nas każdy może posiadać moce równe waszemu Awatarowi a nawet mocno je przewyższać, ale to potrafią Czarodzieje ze Srebrnych Miast i Mroczne Elfy z Ygg Chall te dwie nacje są specjalistami w dziedzinie magi co nie znaczy że inni są gorsi.
Odpowiedział.
Użytkownik
- Nie chodziło mi o magię, nacje czy co tam jeszcze macie tylko o to jak żyjecie i jak wygląda wasz świat czy on wygląda tak jak ziemia czy macie bardziej czy mniej rozwiniętą technologie?
- Żyjemy tak jak wy. Nie mamy co prawda niektórych z waszych zabawek takich jak czołgi czy balony, ale nadrabiamy to w inny sposób. Każda nacja ma inny charakter i podejście do innej rasy. Różnice między naszymi światami pod względem zachowań nie różnią praktycznie niczym.
Użytkownik
- To musi być ciekawe miejsce.
- I takie jest, ale to nie miejsce dla ludzi lubiących ciszę i spokój. No, chyba, że mieszkasz w Irollan. Wtedy to co innego, pod warunkiem, że nie wybuchnie wojna. Wtedy sama wiesz co się dzieje dalej.
Odpowiedział.
Użytkownik
- Opowiesz mi jeszcze coś ciekawego o twoim świecie?
- A co chcesz konkretnie wiedzieć?
Spytał.
Użytkownik
- Czy tam wszyscy wiedzą o innych światach? U nas mało kto wie, ze coś takiego jest.