(^^)
- Część upiekłam , część dokupiłam. Nie umiałam niektórych a pomyślałam że mogą wam posmakować. Te - I wskazałam ręką na okrągłe ciastka które w środku miały trochę czekolady - upiekłam sama , i te też - Powiedziałam i wskazałam na ciastka bez niczego. - A te z dżemem to już dokupiłam. - Dodałam i sięgnęłam po jedno z ciastek.
Użytkownik
-Cześć co tam u was słychać - powiedziałam bardzo szczęśliwa - byłam w domu ale tam was nie było więc przyszłam tu no i jak widać znalazłam was, o ciastka mogę się poczęstować ? -zapytałam i uśmiechnełam się jak najbardziej szczerze
Użytkownik
Wziełam jedno ciastko z czekoladą usiadłam i powiedziałam
-Mniam pyszne kto piekł bo czuję, że nie ze sklepu
Użytkownik
-No no no Nie wiedziałam Ty Lee, że masz talent do wypieków a co do picia to z chęcią
Ostatnio edytowany przez Dianka-Katara (2009-08-22 11:00:02)
Użytkownik
-hmmmm może zwykłą wode z lodem poproszę
- Jasne. - I poszłam po picie. Do jednej szklanki nalałam wodę i wrzuciłam 3 kostki lodu , dla siebie tak samo i dla Katary to samo. Dałam do każdej jeszcze rurkę. Chwyciłam dwie szklanki w obie ręce. Trzeciej nie miałam gdzie więc dałam na głowę. - Proszę , wasza woda. - I podałam jedną dla Katary , jedną dla Katasuki a trzecią z głowy dla siebie i usiadłam.
GRR....
Trochę się oburzyłem gdy...
-Przyniosłaś wodę?
-Herbata ci nie smakuję?
Uff
Ze spokojem wyjąłem bandżo i zacząłem śpiewać....
Z czterech pór składa się rok, z czterech pór...
-Ja poproszę herbatę.-poprosiła Toph i sięgnęła po ciastko.
-Mniam. Są naprawdę dobre.-pochwaliła ciastka upieczone przez Ty Lee.