Zua Wiedźma
Macie jakieś pytania dotyczące Księgi Wody? Nie pamiętacie w którym odcinku coś się zdarzyło? To doskonałe miejsce na takie sprawy!
Użytkownik
Hey nie mam nickelodion, ale uwielbiam tą bajke. Wszystkie odcinki jeakie oglądam są z neta,ale nie znalazłam odcinka, w którym katara uczu się magi krwi czy jak to sie nazywało. Chodziło oto w tej magi, że może kontrolować ludzi. POMOCY !!!
To odcinek 3 księgi pod tytułem "The Puppetmaster"
Użytkownik
Dzięki A jaki to jest z kolei bo jam mam strone gdzie nie ma tytułów
Ostatnio edytowany przez Dianka-Katara (2009-07-31 11:22:34)
Użytkownik
Nieprzypominam sobie takiej sytuacji
A jeśli chodziło o Katare to był to odc Oblężenie Północy cz 2 czyli ostatni odc księgi wody.
//Triss//
Wydzielone z tematu " Filmiki ". Takie dyskusje prowadzi się nie tam, tylko tu. To jest odpowiedź na pytanie Diany - nie mogę przenieść jej posta, bo jednak nawiązuje tam do filmów.
Użytkownik
Chodzi mi o to, że aang lezy przychodzi zuko i ona chlust wody
No to to jest ostatni odc księgi wody.
Użytkownik
Aha
Takie dyskusje Diana i Agrael na temat odcinków prowadzi się w odpowiednim temacie, nie w temacie o filmach. Przeniosłam je tu aby nie było niepotrzebnego spamu. Posta z pytaniem Diany nie przeniosłam, bo nawiązuje tam ona do filmów jednak. Poza tym dodam, że ja odpowiedziałam już na to pytanie, więc po co Ty to robiłeś? To ode mnie tyle. Zastanówcie się najpierw i potem dopiero piszcie.
Użytkownik
Ja , chciałam spytac czy są w avatarze sztuki walki tak jak w naruto np: nunjitsu czy jakoś tak, bardzo mnie to interesuję. A i jeszcze gdzie można znaleźc wszystkie odcinki avatar legenda aanga. Proszę o odpowiedz.