Off: Ja już jeszcze fryzę sobie sprawię. Obrazek mam już , nic pięknie pokolorowanego ale jest. I coś w tym stylu ma wyglądać , identycznie , ale oczywiście ładniej , sami wiecie przecież.
Ja , już nie będąc w przymierzalni kończyłam robić sobie nową fryzurę. Skoczyłam szybko jeszcze do sklepu po kilka broni i oczywiście , żeby je gdzieś dać , pas. Do niego włożyłam , znaczy jakoś zaczepiłam to wszystko.
Kupiłam to prócz tych worków czy co to jest i tego stalowego czegoś z okrągłymi otworami -
http://i.walmartimages.com/i/p/00/02/70 … 15X215.jpg
Poszłam do Katary.
- Hej, Kataro ! - Wykrzyknęłam i do niej podbiegłam.
- To ja , Ty Lee. I jak ? - Powiedziałam.
Off: Jednak jeszcze inny wygląd Katary:
Coś mniej-więcej w tym stylu. Możecie sobie wyobrazić, nie? No, jeszcze tam włosy trochę dłuższe wychodzą z koków... Nieważne. Nie chciałam już więcej psuć tego obrazka, więc coą takiego. Kropka. ^^ x]
Zakupiłam kilka shurikenów i kilka noży. Wychodząc ze sklepu zauważyłam Ty Lee.
Jej! Świetnie wyglądasz. - powiedziałam. - A ja?
- Chyba jakaś wiadomość. Widziałam takie nieraz. - Odparłam i zdjęłam ptaka z ramienia katary po czym odwiązałam list , który wyglądał jak stary pergamin i zaczęłam czytać.
- Oh.. - Szepnęłam pod nosem - Zobacz.. - Powiedziałam cicho do Katary i podałam jej list.
Gdy już czytała wyszeptałam ze smutkiem w głosie -
- Ja.. My.. Musimy.. Oni.. Musimy tam iść ! Ale to może ... pułapka.. ale.. musimy ! - Powiedziałam stanowczo. Wyciągnęłam swoje bronie i smutek zniknął mi z twarzy. - Idziemy tam ! I wrócimy ! Z nimi ! Nie damy się ! - Wykrzyknęłam.