Łee! Ja mam depresję*snif snif*! Ale Mortred się i tak skapnie, że Sigma coś kręci w związku jego osobą i zacznie do niej zarywać. A do Bareu... PASZOŁ WON! Przynajmniej ja bym tak chciała. Nie, Nickia, wcale nie jesteś nienormalna, tylko zniszczyłaś moje marzenia*snif snif*... x3
Gość
No to i ja coś wrzucę. Pierwszy:
http://img31.imageshack.us/img31/3016/p051110141105.jpg
No ten obrazek nie przedstawia żadnej sytuacji bo jakoś tak... Nie miałem pomysłu. No ale się zrobiło
No i drugi:
http://img812.imageshack.us/img812/793/94376740.png
Oczywiście przedstawia Toshiro. Tak zapewne wyglądałby jakby wdarł się do domu Mortreda i dorwał się do jego szafy xD
Prawda, ręce wyszły mi okropnie. Podobnie jak dziwna twarz, a szczególnie jej lewa część... Ale to wyłącznie wina mojego psa który mnie szturchnął, a zmazywać mi się nie chciało...
Ostatnio edytowany przez Devil (2010-11-05 14:11:17)
Szczegół to to, że Mortred nie ma szalu xD Przynajmniej nie nosi. Kto wie, może gdzieś tam coś jest, a on nie znalazł... Zawsze mu mogę sprawić xD
Przechodząc do oceny...
Rzeczywiście dłonie Ci niezbyt wychodzą - mi też jest bardzo ciężko je rysować, jakieś takie wrednie trudne są ^^ W tym drugim ta lewa strona nie wygląda aż tak źle, choć rzeczywiście mogłeś ją dopracować ^^ Jakbyś chciał jeszcze bardziej postarać się z tymi rysunkami, to możesz starać się ołówkiem więcej wypełniać(edit - widzę że to robisz, no ale nie we wszystkich ^^), przyciskać i tak dalej, chyba, choć nie wiem, nie muszę wspominać o ołówkach B i wzwyż jak i H ^^ No, nie rozpisuję się jakoś bardzo, a ogólnie - spoczko :3
Gość
Nudziło się mi więc Shady zaproponowała żebym coś narysował a że ja kreatywny, namodziałem coś takiego:
Toshiro leżący na trawie, widać trochę poduszki Sam no bo nie chciało mi się dalej robić tych kresek co to z nich trawa powstała xD
http://img405.imageshack.us/img405/5512/p0512101448.jpg
Oczywiście drugi raz Shiro
http://img207.imageshack.us/img207/5274/p0512101423.jpg
I nawiązując do tego pierwszego, jakby zapomniał jak się nazywa
http://img715.imageshack.us/img715/7766/p0512101510.jpg
To ja dam coś swojego:
Nickia z rozpuszczonymi włosami.
Ten rysunek robiłem... Ho, ho... Wieki temu. Wprawdzie nie jest za ładny i nie jest to manga, ale chciałam sprawić taki mały prezent Daughter. Jakoś słaba, bo nie mam skanera i robię zdjęcia aparatem. No to miłego oglądania...
Zua Wiedźma
Część z was pewnie pamięta mój stary rysunek z Katarą i Zuko. Pomyślałam, że przerobię go na wersję ŚA-ową ^^ Ot, nic szczególnego, malutki, kolorowy szkic. A, uprzedzając komentarze, specjalnie narysowałam Shinju zieloną chustkę.
Shinju i Mortred
Oh, Akiś, jak ty pięknie rysujesz! Do pięt Ci mój "talent" nie dorasta dp pięt! No i co z tego, że nie manga!? Wyrobiłeś sobie styl i tego się trzymaj! Jest cudne!
Do do artu... Cholernie, cholernie, ale to cholernie nie przypomina Nickii. Bardziej mnie. Ba, jakbym patrzyła w lustro xd Właśnie ja mam takie włosy, hehe... Co do tej szramy... To wiesz, że pomyliłeś oczy? -.- Nickia ma ją pod PRAWYM okiem. To na przyszłość. A za prezent bardzo dziękuję. Jest śliczny, ekhm...
Ja, jak się uda, to pokażę arty Arickii... Ale to w przyszłości.
Słuchaj, mam prośbę - narysujesz Nickię całą? W kucyku.. No i szramka pod prawym.. Ekhm, proszę!
No, to po kolei. Najpierw Akira.
Rzeczywiście jakość jest niezbyt, ale to zrozumiałe, skoro nie skanerem. Wiesz, kto co lubi - jedni lubią rysować np. mangę, jedni wolą rysunki realistyczne, które są jak najbardziej, również piękne. Jednych kręci to, jednych tamto Ogólnie wyszło naprawdę w porządku - powodzenia w dalszym rysowaniu życzę, żeby jak najlepiej Ci zawsze wychodziło, ogólnie jak najlepszych wyników swojej pracy
Co bym się czepła, to ten włos u góry wydaje mi się z deczka dziwny i usta jakoś tak ^^ Rysowanie realistycznie jest bardzo trudne, więc jak najbardziej powodzenia i żebyś się nie zniechęcał absolutnie!
Teraz Shady.
Hehe, super! x3 Myślę, że reakcja Mortred'a trafiona xD Naprawdę świetnie narysowane, i takie wyraziste kolory są :3 Co mogłabym się czepnąć, to ta lewa linia, kontur twarzy Mortred'a jest trochę dziwna i położenie ust mi się wydaje, ale to tak nie przeszkadza Twarz Shinju, no trzeba napisać, też świetnie wyszła. Bardzo fajnie :]
Om nom nom.... I oto chciałam się Akirze zrekompensować za śliczny szkic i narysowała taki cusik...
Wpadłam na to troszkę dawno ^ ^ Od razu widać, który z chłopców ma jaki charakterek xD Akirze dodałam pazura, a z Ariki zrobiłam dziewczynkę XD Znaczy zrobiłam z niego nieśmiałego chłopczyka. dlatego jest trochę z tyłu. Tam, tara, dam! I oto bracia duchy:
My Bad Boys <33
Kolor by Shizu <33 Dziękuję. : p
Rysowane widzę w komputerze, jak widzę. Bardzo fajnie wyszło, naprawdę Chopok numer dwuno kojarzy mi się z Neji'm przez kolor oka i koszuli, hyhy, tylko kolor włosów nie ten, ale też ciemny. Takie moje skojarzenie, nic nie poradzę, oglądało się Naruto.
Zua Wiedźma
Jakoś ostatnio ten temat nam się zastał, więc wrzucę małe co-nie-co, czyli większą wersję mojego avatara -mała Shinju i jej przybrana matka.