Użytkownik
Zaczekałam na odpowiedz reszty
Użytkownik
Wziełam głeboki wdech i zaczełam mówić tak szybko, że prawie nie zrozumiale
-Chodzi oto, że moich przyjaciół Magów ognia i Wody porwano, około miesiąca temu. Policja ich szuka ale nie skutecznie więc postanowiłam wziąść to na swoją głowe i postanowić ich szukać sama ponieważ bardzo za nimi tęskie i dlatego porzyczam Appe-Jeszcze raz głeboko nabrałam powietrza a łzy tęsknoty popłyneły mi po policzkach.
-Rozumiecie???
Użytkownik
-Bałam się, że mnie nie zrozumiecie -powiedziałm załamującym się głosem
Użytkownik
-Jak już to wam powiedziałm to pomożecie mi ??? -zapytałam z nadzieją w głosie
Użytkownik
-Dzięki to bardzo miło z waszej strony od czego zaczniemy???
- A kto właściwie mógł ich porwać? Jak myślisz? Mieli jakiś wrogów?-zapytała dziewczynka.
-Powinnyśmy wezwać Sokke. On najlepiej zna się na sprawach detektywistycznych, prawda?-zaśmiała się, ale zaraz spoważniała.
Użytkownik
-Nie przypomina mi się, żeby mieli wrogów, chyba, że........- Popadłam w zamyślenie
-Chyba że co? Wojna się skończyła więc raczej magowie ognia odpadają jeśli chodzi o porwanie magów wody. Ale magowie ognia i porwanie? No cóż... ja tam nie mam pojęcia. Jestem od spraw walki, a nie od myślenia.-stwierdziła.
Użytkownik
-Kiedy byliśmy na wakacjach w Ba Sing Se dokuczliśmy Dai Lee (zapomniałm jak to się pisze) oni dowiedzieli się, że ja i jeden z moich kolegów jesteśmy inni bo panujemy nad dwoma żywiołami może dlatego Bo przecież oni pracowali dla Azuli może nadal są źli ???- zastanawiałam się czy to może byc prawda